Är du vår nästa styrelsemedlem? SECUG behöver Din förstärkning.

Vi söker Dig som är intresserad av att vara med och leda kanske Sveriges härligaste användarförening vidare. I år fyller SECUG 10 år och nu är det dags förstärka styrelsen.Vi rekryterar för tre poster, två suppleanter och även ordförandeposten.

Ordförande

Ordförandepostens uppdrag är precis som övriga poster inte statisk utan kan formas utifrån Dig som vill axla rollen. Ordförande blir ofta föreningens ansikte utåt till allmänheten och samarbetspartners men styrelsen har ett kollektivt ansvar för föreningens arbete. Ordförandeposten kan likaväl handla om att vara firmatecknare och hålla i styrelsemöten som att välkomna medlemmarna till våra träffar. Uppdraget formas efter person.

Suppleant

Som suppleant deltar du precis som en ordinarie ledamot i styrelsens arbete. Men formellt har suppleanten inte rösträtt och kan inte heller vara föreningens firmatecknare. Du är lika viktig för föreningen och för styrelsens arbete som övriga styrelsemedlemmar. Är du nyfiken att veta hur det är att vara med i styrelsearbetet är suppleantposten ett perfekt sätt att ta reda på det.

Just nu söker vi en suppleant för ett år och en suppleant för två år.

Om uppdraget

Som en del av styrelsen är du med och samordnar det löpande arbetet i föreningen. Det kan innebära allt ifrån att representera föreningen i olika sammanhang som konferenser och vid våra medlemsträffar till att hantera vår ekonomi, medlemsregister eller hemsida. Styrelsens poster och arbetsuppgifter brukar vi fördela om allteftersom nya krafter kommer in med ny kunskap. Det allra bästa är att vi kan göra det vi gillar och är bäst på, samtidigt som vi alla hjälps åt och hugger i där det behövs.

Kompetens/Profil

Alla kan bidra – är du medlem? Välkommen!

Du kan anmäla dig själv eller komma med förslag på någon du tycker skulle passa bra. Det gör du via denna länken.
I första steget handlar det om en intresseanmälan som valberedningen sedan kommer att arbeta vidare med.

Vill du veta mer om styrelsearbetet?
Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till någon av oss i styrelsen.

Roger Öhman, valberedningen 0705-131255
Cornelia Tonéri, suppleant 0725-244255

Vad säger andra styrelsemedlemmar?

Jag blev tillfrågad att delta i SECUGs styrelsearbete som suppleant. Mitt företag är en ganska liten användare av MiCC/Solidus och mitt uppdrag på min arbetsplats är inte direkt inriktat på enbart MiCC/Solidus utan telefonin i stort. Därför blev jag först både förvånad och var lite osäker på om jag var rätt person för posten. Jag är glad att jag tackade ja till uppdraget. Efter ett år i styrelsen har jag lärt mig massor och ökat mitt nätverk markant trots att året som ligger bakom oss inte ens har gett oss några möjligheter att träffas fysiskt. Jag rekommenderar verkligen att ta chansen att vara med och driva föreningen vidare och dessutom skaffa sig en hel hög med nya vänner och nästan ”kollegor”.

Cornelia Tonéri, Region Östergötland

SECUG är en stark och oberoende förening som jobbar helt utifrån våra medlemmars behov och intressen. Medlemskapet är öppet för alla slutanvändarföretag och organisationer som har ett intresse i Mitels Kontaktcenterlösningar. Tillsammans är vi en stor kund och vi samarbetar kontinuerligt med Mitel för att vidareutveckla MiCC / Solidus som plattform.

Rulla till toppen