Höstträff Söderköpings Brunn 14-15/11 Med agenda

Vi närmar oss med stormsteg mot höstens medlemsträff. Det skall bli intressant att få besöka Skatteverket i Linköping innan vi tar oss vidare till Söderköpings Brunn. Vi i styrelsen ser fram emot att få se både gamla och nya deltagare på denna träff. Hjärtligt välkomna!

Här finns en länk till agendan för höstträffen;

AGENDA Söderköping 2019

Nu är sommaren över och hösten kommer med en rasande fart. Det är således dags att anmäla sig till nästa medlemsträff .

Denna medlemsträff kommer vi att inleda med ett studiebesök på Skatteverket i Linköping. Därefter åker vi vidare till Söderköpings Brunn där vi börjar med lunch innan medlemsträffen fortsätter i gammal god stil.

Denna gång får vi bl.a lyssna på Maria Franceschi från företaget I Luften som kommer att prata om hur vi kan ge våra kunder ett så bra bemötande som möjligt med hjälp av bra köbesked. Christer Holm från Uclarity kommer tillbaka och ger oss en uppdaterad trendspaning inom telefoni. Vi kommer dessutom att få höra mer om contactcenter properties med Jan Hägvall.. Alla tre har varit uppskattade talare på tidigare medlemsträffar.

Naturligtvis innehåller medlemsträffen även information från Mitel, erfarenhetsutbyte och spännande gruppdiskussioner.

Ni får en ny möjlighet i vår tävling gällande bästa Walldisplay-sidan. Skicka ditt tävlingsbidrag till secusergroup@gmail.com senast den 11 november. Har du inte börjat med Walldisplay ännu är det dags att köra igång!

Vi möts alltså i Linköping och därifrån erbjuder föreningen transport vidare till Söderköpings Brunn. Efter genomförd träff går vår buss till Norrköpings Central

Anmälningssidan hittar du här!

Sista anmälningsdag är 14 oktober

Välkomna hälsar styrelsen!

Rulla till toppen