Presentation av talarna på höstens medlemsträff

Till höstens konferens på Söderköpings Brunn 14-15 november har vi bjudit in flera intressanta talare. Det blir en spännande blandning mellan trendspaning och ren kunskapsöverföring. Här följer en kortare presentation av alla fyra.
Glöm nu inte att gå in och göra din anmälan till höstens medlemsträff senast den 14 oktober för en garanterad plats. Varmt välkomna till Söderköping!

Christer Holm, UClarity

Christer är en av UClaritys ledande telekomspecialister med fokus på strategi, ekonomiska analyser, upphandling och lansering. Kompetens och erfarenhet bygger på en mer än 20 år lång karriär från IT- och telekombranschen där Christer bland annat har jobbat för HP, Compaq, Aptilo Networks och IngramMicro både i Sverige och i utlandet. På medlemsträffen kommer Christer berätta om vad som är hett just nu och vilka trender bör man hålla koll på framöver.

Anders Kasberg, Mitel

Anders arbetar sedan 6 år på Mitel som produkt- och områdesansvarige inom kontaktcenter i Norden. Som regionalt områdesansvarig ingår rollen att missionera om Mitels produkter och tjänster och vilka lösningar dessa kan skapa som driva på den globala produktledningen att förstå våra marknadsbehov och utmaningar. Innan Mitel har Anders arbetat på liknande positioner på Ericsson, Teleadress, Swedma och Silobreaker.

Maria Franceschi, I Luften

Maria är en av Sveriges mest hörda röster. Som programledare i radio, TV- röst för både dokumentär-och nöjesprogram, voiceover på reklam och som telefoniröst har du garanterat hört henne. Hon har varit röst för Tele2/Comviq  från start 1992, där hon fortfarande är ansvarig för manusredigering/ inspelning av alla promptar. Maria Franceschis företaget i Luften.nu skräddarsyr utbildningar i framgångsrik kommunikation  för telefonister och callcenterpersonal.

Jan Hägvall, Teltrac

Jan har ett förflutet inom Telia, där han började som “telekonsulent” för många år sedan. Började med kunddata och utbildningar på A335 (som numera är MX-One). Just nu håller Jan utbildningar inom de flesta av Mitels produkter, Solidus, MX-One, CMG,  Tele2 växel (Telepo). Utbildar Administratörer, användare och telefonister. Även suttit på kunders helpdesk och gjort en hel del specialuppdrag för kunder. Reser en hel del inom Sverige och det innebär att han får se väldigt mycket av Sverige. Det som är det bästa är att få träffa så många trevliga människor under alla åren. “En Secugträff är för mig en riktig höjdare” säger Jan som deltagit på våra träffar tidigare.

Rulla till toppen