Vårträffen närmar sig – en presentation av övriga talare

Vårträffen närmar sig med rasande tempo. Har du anmält dig? Den 22 april träffas vi via Zoom och får nätverka och få massor av matnyttigt till livs. Längst ner i detta inlägg hittar du också vårträffens agenda och länken till anmälan. Varför vänta?

Sedan tidigare har vi presenterat Bo och Fredrik från Mitel som talare och nu är det dags för en presentation av de övriga talarna på vårens träff.

Jan Hägvall

Jan Hägvall, utbildaren som ständigt lämnar Rosornas ö för att hjälpa oss alla att bli experter på våra Mitel-produkter. Jan har ett förflutet inom Telia, där han började som “telekonsulent” för många år sedan. Började med kunddata och utbildningar på A335 (som numera är MX-One). Numera håller Jan utbildningar inom de flesta av Mitels produkter, Solidus, MX-One, CMG,  Tele2 växel (Telepo) och utbildar administratörer, användare och telefonister. “En Secugträff är för mig en riktig höjdare” säger Jan som deltagit på våra träffar tidigare.


Cornelia Tonéri, energiknippet är en kraft med många kompetenser. Till vardags systemförvaltare för telefoni på Region Östergötland men även livscoach och journalist. Cornelia är även en del av föreningens styrelse.


Christer Holm, född och uppvuxen i  Roslagens famn är ständigt på spaning efter nya trender som han sedan delar med sig av. En uppskattad talare som varit med vid flera tillfällen under åren.

Christer är en av UClaritys ledande telekomspecialister med fokus på strategi, ekonomiska analyser, upphandling och lansering. Kompetens och erfarenhet bygger på en mer än 20 år lång karriär från IT- och telekombranschen där Christer bland annat har jobbat för HP, Compaq, Aptilo Networks och IngramMicro både i Sverige och i utlandet.


Varmt välkommen att anmäla dig till vårträffen om är kostnadsfri och hålls helt digital. Anmälningslänken hittar du här.

Fullständig agenda finns för nedladdning här:

Varmt välkomna!

Rulla till toppen