Möt Helen Hägerå från HeidelbergCement tillika kassör i SECUG

Denna gång vill vi presentera ytterligare en av våra styrelsemedlemmar, nämligen Helen. Även Helen har varit med sedan bildandet av föreningen och varit aktiv i styrelsen under hela perioden.
Hon lägger ner ett fantastiskt arbete med att ta hand om våra finanser och ser till att vi sköter vår ekonomi, får in medlemsavgifter och betalar våra fakturor och det är vi tacksamma för. Det var kanske inte riktigt tanken från Helens sida att hon skulle vara med i styrelsen men hennes kollega räckte upp handen åt henne som intresserad. Idag är Helen väldigt glad att det blev så då hon får arbeta tillsammans med inspirerande kollegor som hon har roligt tillsammans med och där hon får lära sig väldigt mycket.

Helen kom till Stockholm för nästan 30 år sen och började då direkt arbeta i Betongindustri AB, ett bolag inom HeidelbergCementkoncernen, som ordermottagare. Arbetsuppgifterna har varierat genom åren och efter hand har det blivit mer och mer reception- och växelrelaterat. Idag jobbar hon som systemmanager och är telefoniansvarig för norra Europa vilket hon trivs väldigt bra med.

För er som känner Helen kanske det är en nyhet att hon gillar att snickra och går gärna snickerikurser. Hon har byggt en egen köksö och det senaste projektet var en prydnadshylla att ha bakom soffan. Så vill ni snacka snickerier är Helen rätt person.

Så här beskriver Helen varför hon rekommenderar Secug:

”Det bästa med Secug är att man träffar så många engagerade människor. Alla som kommer hit tycker att det är roligt och det ger en positiv stämning. Det vi gör är konstruktivt och vi fokuserar på saker som går att förbättra. Jag gillar att hitta lösningar på saker.  För min egen del vill jag också gärna höra hur alla andra jobbar för att få idéer och tips. Man kan också få hjälp med att lösa problem som man själv brottats med”.

Tusen tack Helen för ditt arbete med att hålla vår ekonomi under kontroll och för att du delade med dig av din upplevelse av Secug.

Rulla till toppen