Prisbelönad ståuppkomiker, showartist och föreläsare…

Yvonne Skattberg planerade aldrig att bli komiker. Men efter en kurs i standupkomedi med Adde och Babben fanns det ingen återvändo. Livet är för kort… Hon är en komiker med bred bakgrund, stort engagemang, vass hjärna och varmt hjärta. 

Vi har nu glädjen att meddela att Yvonne gör ett exklusivt gästspel för oss i SECUG, där hon delar med sig av sina tankar kring just kommunikation!


Yvonne Skattberg har de senaste åren bland annat turnerat runt om i Sverige med föreställningen “Alla har ADHD”.

Hon utsågs 2007 till årets kvinnliga ståuppkomiker. Juryns motivering var “En jävla standupstjärna till jänta från obygden som roar och oroar och charmar alla med sina naiva och vassa samhällsbetraktelser.” Hon har medverkat i krogshower tillsammans med bla Anna-Lena Brundin som En liten jävla krogshow, En liten jävla julshow och En annan liten jävla show. Tillsammans med bla Ann Westin i krogshowen Offroad och ett flertal ståupshower och revyer. Hon har setts i teveprogram som Extra, extra, Släng dig i brunnen. Stockholm live och Comedy fightclub. Hon har uppträtt på de flesta ståuppscener i Sverige och gjort mängder med företagsengagemang.

Ämnen som Yvonne tar upp är bland annat diagnoser, stress, mindfulness, miljö, manligt/kvinnligt och hur man hanterar rädslan inför att stå på scen.


Rulla till toppen