Vårträffens talare – här kommer de första presentationerna och agenda

Om exakt en månad på kvällen den 22 april kan vi summera och lägga föreningens andra medlemsträff till handlingarna. Förhoppningsvis landar vi alla med massor av ny energi och kunskap påfylld. Och vad passar bättre, såhär en månad innan dagen D, än att påbörja presentationen av träffens talare? Längst ner i detta inlägg hittar du också vårträffens agenda och länken till anmälan. Varför vänta?

Den här gången har vi samlat ett gäng veteraner som tillsammans med en frisk fläkt från Östergötland kommer att ge oss en dag fylld av information, kunskap och erfarenhetsutbyte. Och här kommer presentationen av de två första talarna.

Emigranten Bosse Stenlund Mitel, hemmahörande på USAs västkust, är produktägare för MiCC Enterprise och också ansvarig för utveckling och underhåll av produkten globalt.

Fredrik Karlsson, allvetaren från djupaste Smålandsskogarna, numera Sales Engineer för MiCC Enterprise, Mitel Sweden. Har arbetat i många olika roller inom telefoni och kontaktcenter sedan mitten av 90-talet. 


Bosse och Fredrik har arbetet med Solidus/MiCC Enterprise under många år och det som de två inte kan om Solidus, tja det är nog inte värt att veta. Så missa inte detta tillfälle att ställa just dina frågor till dessa två experter.

Varmt välkommen att anmäla dig till vårträffen om är kostnadsfri och hålls helt digital. Anmälningslänken hittar du här.

Fullständig agenda finns för nedladdning här:

Rulla till toppen